Video: Xbox week 35

In de 'Nieuwste trailers' laten we jullie elke zaterdag de nieuwste trailers zien die afgelopen week zijn uitgekomen voor de Xbox 360. Elke zaterdag kunnen jullie dus gennieten van de nieuwste trailers, geselecteerd door Gameliner.

Ook deze week verschenen er weer een hoop Xbox 360 trailers. Zo laat microsoft zien hoe kinect werkt in een Video Physics Tech Demo en zien we Kinect terug in Deca Sports Freedom.

Laten Knuckles, Tails en Jet zich zien in Sonic Free Riders

Xbox Live zal daarnaast ook weer worden aangevuld. Zo zien we de nieuwste DLC voor Crackdown 2.

Verschijnen er weer nieuwe games op Xbox live Arcade.

En als laatst vertelt Konami's Senior Brand Manager 'John Choon' ons meer over Castlevania: Harmony of Despair.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?