Video: Xbox week 34

In de 'Nieuwste trailers' laten we jullie elke zaterdag de nieuwste trailers zien die afgelopen week zijn uitgekomen voor de Xbox 360. Elke zaterdag kunnen jullie dus gennieten van de nieuwste trailers, geselecteerd door Gameliner.

Ook deze zaterdag hebben we weer een aantal nieuwe trailers voor jullie in petto en ondanks dat de gamescom in keulen alweer is afgelopen druppelen er ook nog steeds een aantal gamescom trailers binnen.

Zo zien we nieuwe Kinect beeldne in de game Motion Sports.

Laat The First Templar zien wat die in huis heeft.

Halo: Reach komt ook deze week weer met nieuwe trailers.

Ragnar Tornquist verteld ons meer over The Secret World.

Xbox Live krijgt er ook weer een nieuwe aanwinst bij, namelijk de Comic Jumper.

En als laatst toont Microsoft de Xbox gameplay van FIFA 11 en NBA 2K11.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?