Check al onze gamescom content hier!

Video: Xbox week 33

In de 'Nieuwste trailers' laten we jullie elke zaterdag de nieuwste trailers zien die afgelopen week zijn uitgekomen voor de Xbox 360. Elke zaterdag kunnen jullie dus gennieten van de nieuwste trailers, geselecteerd door Gameliner.

gamescom is al bijna weer afgelopen, maar heeft natuurlijk ook een hoop nieuwe trailers voor de Xbox 360 met zich meegebracht. We hebben deze week dan ook extra veel trailers voor jullie.

Waaronder een nieuwe Halo: Reach trailer.

Vecht jezelf een weg door de game Fighters Uncaged

Natuurlijk brengt Kinect ook een hoop titels met zich mee.
Konami laat ons namelijk opnieuw dansen in Dance Evolution.

Ook de volgende titels zijn Kinect exclusief.

En als laatst de Kinect titel Kinect Joy Ride, die op Xbox Live zal verschijnen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?