Video: WWE SmackDown Vs. Raw 2010

De eerste trailer van WWE SmackDown vs. Raw 2010 is vrijgegeven. De game is de nieuwe telg in de SmackDown vs. Raw serie en is verwacht op 23 oktober. Het spel komt uit op Wii, PS3, PS2, PSP, DS en Xbox 360.

Nieuw in deze game is dat je je eigen carrière bepaald, je eigen toekomst en zelfs je eigen moves. Daarbovenop valt alles online te delen. Meer informatie is er nog niet, maar Gameliner is the place to be voor meer nieuws.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?