World of Warships

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 17 september 2015
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Video: World of Warships nu in open bèta

In maart startte de closed bèta voor World of Warships en deze is door meer dan 410.000 gamers gespeeld. Wargaming heeft laten weten dat de game nu in open bèta is gegaan waardoor iedereen deze kan testen.

De open bèta bevat meer dan 80 Amerikaanse en Japanse oorlogsschepen en deze worden binnenkort aangevuld met oorlogsschepen uit het Verenigd Koninkrijk en de Sovjet Unie. De bèta bevat verschillende PvP- en PvE-modi waarbij twee teams van elk twaalf spelers het tegen elkaar opnemen op zee.

De open bèta van World of Warships is hier te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?