World of Warships

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 17 september 2015
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Video: World of Warships bèta ontvangt nieuwe update

Gisteren maakte Wargaming bekend dat World of Warships op 17 september officieel gelanceerd zal worden voor de pc. De ontwikkelaar heeft nu een video uitgebracht waarin dieper wordt ingegaan op update 0.4.1 voor de bèta. Deze update zorgt onder andere voor betere graphics en voegt ranked battles aan de game toe.

BRON Wargaming

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?