World of Warcraft: Shadowlands
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MMO, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Video: World of Warcraft: Shadowlands volgende week in bèta

Vandaag vond de uitgestelde Developers Update van World of Warcraft: Shadowlands plaats. Tijdens deze livestream leerden we dat de nieuwe uitbreiding volgende week de bèta in gaat.

De livestream begon met Executive Producer John Hight die geruststellende woorden voor WoW-fans had. Hij beloofde namelijk dat World of Warcraft: Shadowlands deze herfst verschijnt, ongeacht de omstandigheden. Hij toonde ook de Collector's Edition van de nieuwste uitbreiding. Deze bevat een artbook, muismat, badges van de vier in-game Covenants, de soundtrack en verschillende in-game goodies zoals een Mount en een Pet. Game Director Ion Hazzikostas onthulde vervolgens dat World of Warcraft: Shadowlands volgende week de bètafase in gaat. Tijdens de bèta zijn er een heleboel nieuwe features die getest kunnen gaan worden. Zo kunnen testers straks aan de slag met de vier verschillende Covenants. Spelers kunnen uit een van de vier beschikbare Covenants, de Venthyr, Kyrian, Necrolords en Night Fae, kiezen. Elke Covenant biedt verschillende unieke voordelen voor je personage. Afhankelijk van het Covenant dat je kiest, krijg je verschillende Soulbinds waarmee je een hele nieuwe Skill Tree kunt vrijspelen, die je vervolgens kunt vullen met verschillende Conduits die je speciale vaardigheden geven. Bij je Covenant kun je ook Renown opbouwen, waarmee je bonussen vrij kunt spelen en elke Covenant heeft een Sanctum die je op moet bouwen en uit moet breiden. Naast de Covenants kun je in de bèta ook aan de slag met de Theater of Pain. Dit is een max-level Dungeon die non-lineair is. Ook ga je, wanneer je max-level bent, terug naar The Maw. Dit gebied kun je nu volledig verkennen en er staat je heel wat spannends te wachten, zoals ook te zien is in de video.

World of Warcraft: Shadowlands verschijnt deze herfst. De bètafase gaat volgende week van start.

BRON Blizzard

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?