Video: World of Warcraft: Shadowlands volgende week in bèta

Geplaatst: 8 juli 2020 18:53
Aangepast: 8 juli 2020 18:54

Vandaag vond de uitgestelde Developers Update van World of Warcraft: Shadowlands plaats. Tijdens deze livestream leerden we dat de nieuwe uitbreiding volgende week de bèta in gaat.

De livestream begon met Executive Producer John Hight die geruststellende woorden voor WoW-fans had. Hij beloofde namelijk dat World of Warcraft: Shadowlands deze herfst verschijnt, ongeacht de omstandigheden. Hij toonde ook de Collector's Edition van de nieuwste uitbreiding. Deze bevat een artbook, muismat, badges van de vier in-game Covenants, de soundtrack en verschillende in-game goodies zoals een Mount en een Pet. Game Director Ion Hazzikostas onthulde vervolgens dat World of Warcraft: Shadowlands volgende week de bètafase in gaat. Tijdens de bèta zijn er een heleboel nieuwe features die getest kunnen gaan worden. Zo kunnen testers straks aan de slag met de vier verschillende Covenants. Spelers kunnen uit een van de vier beschikbare Covenants, de Venthyr, Kyrian, Necrolords en Night Fae, kiezen. Elke Covenant biedt verschillende unieke voordelen voor je personage. Afhankelijk van het Covenant dat je kiest, krijg je verschillende Soulbinds waarmee je een hele nieuwe Skill Tree kunt vrijspelen, die je vervolgens kunt vullen met verschillende Conduits die je speciale vaardigheden geven. Bij je Covenant kun je ook Renown opbouwen, waarmee je bonussen vrij kunt spelen en elke Covenant heeft een Sanctum die je op moet bouwen en uit moet breiden. Naast de Covenants kun je in de bèta ook aan de slag met de Theater of Pain. Dit is een max-level Dungeon die non-lineair is. Ook ga je, wanneer je max-level bent, terug naar The Maw. Dit gebied kun je nu volledig verkennen en er staat je heel wat spannends te wachten, zoals ook te zien is in de video.

World of Warcraft: Shadowlands verschijnt deze herfst. De bètafase gaat volgende week van start.

Bron: Blizzard
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Shadowlands

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

23 november 2020

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord