Video: World of Tanks Console: Mercenaries komt 26 juni uit

Geplaatst: 6 juni 2018 17:30
Aangepast: 14 juni 2018 21:40

World of Tanks Console: Mercenaries, de grootste expansie tot nu toe, komt 26 juni uit op de PlayStation 4 en Xbox One. Wargaming kondigt een radicale verandering aan voor de console-versies dankzij de lancering van World of Tanks: Mercenaries.

De Mercenaries update brengt de World of Tanks in een alternatieve realiteit waar oneindige oorlogen de wereld hebben beschadigd. In het ontstane machtsvacuüm vechten de soldaten en burgers voor zichzelf. De uitbreiding bevat een nieuwe tech-tree met nog nooit eerder getoonde tanks en gamers kunnen in de PvP modus gebruikmaken van een fantastische armada met speciale voertuigen en unieke Mercenaries. Vijf voertuigen zijn bij de release beschikbaar en meerdere volgen in de aankomende maanden.

Daarnaast is er The Heist, een verhalende PvE campagne, die de alternatieve wereld introduceert en je meeneemt in een avontuur met spionnen, nucleaire spanningen en adrenalinevolle gevechten. Je bonte groep Mercenaries is ingehuurd om nucleair materiaal te stelen uit een geheime faciliteit. Helaas blijkt dit onderdeel te zijn van een samenzwering tussen de Verenigde Staten en de Sovjet Unie. Deze missie is alleen of met een vriend via co-operatieve online multiplayer spelen. Tevens worden de nieuwe maps uit Mercenaries toegevoegd aan de Multiplayer modus, aangepaste versies van fan favorieten komen in update 4.5 en zijn de tanks van de Mercenaries inzetbaar tegen 680 verschillende tanks. In de toekomst kunnen gamers nog meer content voor Mercenaries verwachten. Bekijk de trailer hier.

World of Tanks: Mercenaries komt op 26 juni naar de PlayStation 4 en de Xbox One.

Bron: Persbericht Wargaming
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks Console: Mercenaries

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 juni 2018

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer