Check hier alle PlayStation State of Play content

Video: Wolfenstein naar het ziekenhuis

1992 was het jaar van de allereerste First Person Shooter, Wolfenstein 3D. Deze zomer komt Id Software terug met Wolfenstein. Zal het nog steeds zo spannend zijn als eerst?

Vandaag is er een trailer verschenen die in het ziekenhuis afspeelt. Wat voor gruwelijkheden hier allemaal afspelen, zul je zelf moeten onderzoeken. Check hieronder de trailer.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?