Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Resident Evil: Revelations
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • RELEASEDATUM 27 januari 2012
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Video: Wii U-mogelijkheden Resident Evil: Revelations in beeld

Capcom heeft vandaag een trailer uitgebracht waarin de exclusieve mogelijkheden van de Wii U-versie van Resident Evil: Revelations getoond worden. Overduidelijk is dat de Wii U GamePad veel meer is dan alleen een radar.

Met de Wii U GamePad kan je namelijk ook bijvoorbeeld te sloten van deuren kraken. Resident Evil: Revelations is op je televisie, je Wii U GamePad-scherm of beide tegelijk te spelen. Ook kun je wezens een tekstballon geven en nog een laatste bericht plaatsen als je dood gaat in een kamer zodat anderen weten waar ze rekening mee moeten houden.

Resident Evil: Revelations komt 24 mei uit voor Xbox 360, PlayStation 3, pc en Wii U.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?