Video: Wheatley krijgt een update in Portal 2

Vorige week vertelden we over de bekendmaking van Valve dat Stephen Merchant zijn stem zou verlenen aan het personage Wheatley in Portal 2. Wij hadden ook wat footage afkomstig van gamescom laten zien met de game in actie. Nu heeft Valve deze beelden officieel uitgebracht! Get ready to think with portals!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?