Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 september 2018
  • Platformen Nintendo Wii U, PlayStation 4
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Video: Westerse releasedatum Dragon Quest XI bekendgemaakt

Hoewel Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age al eventjes uit is in Japan, moesten wij er nog een tijdje op wachten. Het wachten komt echter na de zomer tot een eind. Square Enix maakte vandaag de releasedatum bekend.

In september kunnen we dan eindelijk aan de slag met de game op de pc en PlayStation 4. Om het wachten tot die tijd nog even te verzachten, bracht de uitgever ook twee gloednieuwe trailers uit. Deze kun je hieronder bekijken.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age komt op 4 september uit voor de pc en PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?