Persona 5

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 4 april 2017
  • Platformen PlayStation 3, PlayStation 4
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Video: Westerse onthullingstrailer voor Persona 5: Dancing in Starlight onthuld

Dat Persona 5 diens eigen dancing spin-off gaat krijgen, was al bekend. De vraag was echter nog of en wanneer deze naar het Westen zou komen. PlayStation Europe wist die vraag vandaag te beantwoorden door het uitbrengen van een onthullingstrailer.

In de dansgames kunnen fans van de Persona-franchise diens favoriete personages zien dansen op de muziek uit de games. Persona 5: Dancing in Starlight gaat meer dan 25 bekende nummers en remixes bevatten vanuit Persona 5. Hoe dit alles eruit gaat zien, zie je hieronder.

Persona 5: Dancing in Starlight moet in het eerste kwartaal van 2019 bij ons verschijnen voor de PlayStation 4 en PS Vita.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?