Video: Web comic van Red Steel 2

Interessant! Ubisoft heeft een web comic gemaakt van Red Steel 2. Nu hebben we dit wel vaker gezien, maar op deze manier komen we toch meer te weten over het verhaal en onze mysterieuze held.

Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees dan snel onze review van Red Steel 2, in onze ogen één van de beste games voor de Wii dit jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?