Video: Wargaming neemt metalband Sabaton mee naar gamescom

Geplaatst:
Aangepast: 25 augustus 2019 14:39

Het Wit-Russische Wargaming neemt dit jaar niet alleen haar games mee naar een van 's werelds grootste gamebeurzen. Wargaming neemt namelijk ook metalband Sabaton mee naar gamescom.

Tijdens de gamescom in Keulen waren dit jaar verschillende ontwikkelaars en uitgevers aanwezig. Zo ook het Wit-Russische Wargaming. Wargaming presenteerde onder andere World of Tanks en World of Warships. Naast deze twee bekende titels liet Wargaming ook de aankomende actie-RPG Pagan Online zien en debuteerden ze voor het eerst in Europa hun nieuwe game Caliber. Naast games had Wargaming echter ook een speciale gast meegenomen. Speciaal voor de metal-liefhebbers kwam de Zweedse power metal band Sabaton een optreden geven bij de stand van Wargaming. De band, die voornamelijk nummers schrijft met teksten over oorlog en historische gebeurtenissen, past qua muzikaal thema perfect in het straatje van de games van Wargaming. Sabaton is daarnaast ook nog in Wargamings nieuwste game Pagan Online te bewonderen met speciale wapens en skins gebaseerd op de band.

Het is niet de eerste keer dat Sabaton op het evenement in Keulen staat. In 2017 nam Wargaming de Zweedse band ook al mee naar gamescom.

Bron: Wargaming
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord