Video: Voorstelling van twee pittige Tekken 6 dames

In twee nieuwe trailers stelt Tekken 6 graag twee nieuwe dames aan je voor, die meer dan klaar zijn voor het gevecht! De eerste is Anna Williams, een dodelijke assassin uit Ierland die haar mannetje wel weet te staan. Mag ik uw applaus?

De andere dame komt uit Brazilië, en studeert op het moment Capoeira en weet als niemand anders wat vechten is. Een staande ovatie graag, voor Christie Monteiro!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?