Destiny 2
  • ONTWIKKELAAR Bungie
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 september 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X
  • GENRE MMO, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Video: Volledige versie van Destiny 2 dit weekend gratis speelbaar

Aankomend weekend is Destiny 2 geheel gratis te spelen op de PlayStation 4. Het betreft de volledige game, je kunt dus flink aan de bak met alle content. Speel je een beetje door, dan is het zelfs mogelijk om de hele singleplayer uit te spelen.

Recentelijk is Destiny: Forsaken middels een smaakvolle trailer aangekondigd. De nieuwe uitbreiding verschijnt op 4 september en om alvast in de stemming te komen kan iedereen aankomend weekend aan de slag met de trial versie van Destiny 2. Het gratis weekend gaat 29 juni van start en loopt door tot 2 juli. Alle behaalde progressie wordt opgeslagen en meegenomen naar de game als je die in huis haalt.

BRON Activision

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?