Video: Vijf nieuwe games toegevoegd aan ID@Xbox

Geplaatst:
Aangepast: 9 juli 2020 10:12

ID@Xbox, het speciale programma voor indie-ontwikkelaars, heeft er vijf nieuwe games bij. Deze zijn onlangs getoond in een spotlight video.

Deze zomer worden er verschillende games toegevoegd aan ID@Xbox, het programma dat indie-ontwikkelaars helpt om hun games uit te geven op de Xbox One. Eerder deze week hebben we al meerdere ID@Xbox-games gezien, maar Microsoft heeft nu weer een nieuwe spotlight trailer uitgebracht. In deze trailer zien we nog vijf extra games die aan het programma zijn toegevoegd. In de video kunnen we de singleplayer open world space ship RPG Everspace 2, de 2D action platformer Foregone, de dungeoncrawler Going Under, de mystery-game Hitchhiker en de post-apocalyptische avonturengame Paradise Lost zien.

Al deze games en meer verschijnen dit jaar of volgend jaar op de Xbox One en andere consoles.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord