Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Detroit: Become Human
  • ONTWIKKELAAR Quantic Dream
  • RELEASEDATUM 25 mei 2018, (PC)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Video: Vier korte trailers voor Detroit: Become Human onthuld

Quantic Dream heeft vier korte trailers onthuld voor Detroit: Become Human. De korte films komen niet uit de game, maar zijn speciaal ontwikkeld om meer achtergrondinformatie te bieden over de wereld en personages.

De Kamski trailer is de eerste van vier korte films die iets meer vertellen over de geschiedenis van Detroit en enkele personages. Elijah Kamski is een jonge onderzoeker die naar Detroit reist en uiteindelijk s 'werelds eerste Android creëert. De oprichter van Cyberlife geeft een exclusief interview in zijn geheime laboratorium in Detroit. De video's zijn later terug te zien in het Extra menu van de game. Bekijk de eerste korte film hier.

Detroit: Become Human verschijnt 25 mei voor de PlayStation 4.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?