Victor Vran: Overkill Edition

  • Ontwikkelaar Haemimont Games
  • Eerste releasedatum 24 juli 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Video: Victor Vran: Overkill Edition komt naar Nintendo Switch

De action-RPG Victor Vran: Overkill Edition komt naar de Nintendo Switch. Mindscape, Wired Productions en ontwikkelaar Haemimont Games hebben dit vandaag aangekondigd.

De Overkill Edition bevat Motãrhead: Through the Ages en de Fractured Worlds-uitbreiding. De eerste uitbreiding neemt je mee naar een episch avontuur geïnspireerd op de verhalen, muziek en attitude van de band Motãrhead. De tweede uitbreiding biedt inzicht in het persoonlijke verhaal van Victor Vran. Gelukkig kun je ook samen de demonen slachten in de lokale co-op modus of online met vier spelers. Bekijk de aankondigingstrailer voor Victor Vran: Overkill Edition hier.

Victor Vran: Overkill Edition komt op 28 augustus naar de Nintendo Switch.

BRON Persbericht Mindscape

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?