Check al onze gamescom content hier!

Video: Vervolg op eerste Naughty Bear trailer

Begin deze week verscheen de eerste trailer van de game Naughty Bear. Het einde hebben we echter nooit kunnen zien aangezien de woorden to be continued in het scherm verschenen.

Dat Naughty Bear een actiegame is waarin we een boze beer spelen die wraak wil nemen op de andere beren blijkt echter wel uit deze trailer.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?