Video: Vervolg op Arkham Asylum

Je kon het natuurlijk aan zien komen. Batman: Arkham Asylum krijgt een vervolg. De game kwam een aantal maanden geleden uit en werd destijds goed ontvangen. De makers antwoordden hierop met de volgende trailer. Een nieuw deel. Net zo goed als het origineel? We zullen moeten wachten op volgend jaar om daar verder op in te gaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?