Video: Verticale gameplay trailer Just Cause 2

James Bond kan gerust zijn koffers gaan pakken, Vin Diesel is in XxX een lachertje, want Rico Rodriguez keert terug in Just Cause 2.

De actieheld mag dan wel enkel bestaan in gamevorm, zijn capriolen zouden zeker niet misstaan in een brute actiefilm. De nieuwe trailer toont nog veel meer lekkers. Bekijk de video hieronder en vooral thuis niet na doen he?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?