Video: Verdedig het landhuis in Point Lookout

Fallout 3 wordt nog regelmatig voorzien van nieuwe quests in de vorm van Downloadable Content. Eerst werd ons vertelt dat Broken Steel de laatste extra content zou worden van Fallout 3, maar gisteren kwam Point Lookout uit op Xbox Live.

Voor de mensen die nog niet helemaal zeker zijn voor de aanschaf van Point Lookout, heeft Bethesda een video vrijgegeven. Point Lookout speelt zich buiten D.C af, in een moerassig land. Dit betekent nieuwe vijanden, nieuwe wapens en nieuwe omgevingen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?