Video: Veel water in BioShock 2 trailer

BioShock was een grote hit in 2007. De mooie omgevingen, het gebruik van plasmids en het goede verhaal maakte het een onvergetelijke ervaring. Binnenkort zal BioShock 2 verschijnen.

In BioShock 2 ben je de oudste Big Daddy. Daarnaast zijn de Little Sisters die je gered hebt (of vermoord) in het eerste deel oud geworden. Vandaag is er een nieuwe video verschenen van BioShock 2 waar we zien dat er nogal veel lekken tevoorschijn komen in de onderwaterstad.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?