Sniper Elite V2 Remastered
  • ONTWIKKELAAR Rebellion Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Video: Veel Sniper Elite-games onderweg

Het is alweer twee jaar geleden dat Sniper Elite 4 werd uitgebracht, maar er is nu goed nieuws voor alle fans. Ontwikkelaar Rebellion heeft namelijk verschillende Sniper Elite-games aangekondigd. Het gaat om een remaster, een heruitgave, een VR-game en een tease voor Sniper Elite 5.

In de onderstaande Development Update over de serie begint Rebellion met een tease richting de opvolger van Sniper Elite 4. Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat we dit jaar Sniper Elite V2 Remastered met alle DLC kunnen verwachten voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Deze game is in vergelijking met het derde en vierde deel misschien wat lineair, maar vergoed een hoop met de sfeer in het kapot geschoten Berlijn. Sniper Elite V2 Remastered is niet het enige deel dat dit jaar naar de Nintendo Switch komt. Zo is ook Sniper Elite 3 Ultimate Edition in de maak. Deze bevat naast de hoofdgame, die zich afspeelt in Noord-Arika, ook alle DLC. Helaas wordt Sniper Elite 4 in de Development Update niet genoemd voor de console van Nintendo.

Rebellion eindigt de video met een gloednieuwe standalone Sniper Elite VR-game, die in ontwikkeling is voor diverse VR-apparaten. Dat zijn dus heel wat Sniper Elite-games die we het komend jaar kunnen verwachten.

BRON YouTube

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?