Video: Veel nieuwe indiegames getoond tijdens Nintendo Indie World Showcase

Geplaatst: 17 maart 2020 18:28
Aangepast: 17 maart 2020 22:27

Tijdens de Indie World Showcase van Nintendo zijn er een heleboel indiegames aangekondigd die naar de Nintendo Switch komen. Sommige van deze games zijn zelfs vandaag al beschikbaar.

Gisteren werd aangekondigd dat er vandaag een nieuwe Indie World-presentatie plaatsvindt. Tijdens deze presentatie, die ongeveer een kwartier duurde, zijn een heleboel indiegames aangekondigd. Sommige van deze games zijn exclusief voor de Nintendo Switch, waar andere games een timed exclusive zijn. Dat wil zeggen dat de games eerst uitkomen op de console van Nintendo, voordat ze na een tijdje ook beschikbaar zijn op andere platformen. Zo werd tijdens de livestream onder andere de 3D-platformer Blue Fire aangekondigd, die deze zomer als timed exclusive verschijnt. Ook de anime-stijl actie-RPG Baldo, de puzzelgame I Am Dead, de 2D side-scrolling shooter Bark, de Cyanide & Happiness-game Freakpocalypse, de avonturengame Summer in Mara en de actie-RPG Eldest Souls zijn allemaal timed exclusives die dus eerst op de Nintendo Switch verschijnen voordat ze een ander platform aandoen. Naast deze timed exclusives zijn er nog meer indiegames getoond tijdens de Indie World Showcase van vandaag. Zo hebben we onder andere de competitieve First-Person Shooter Quantum League en de bizarre Japanse RPG The Good Life mogen zien. Ook werden games getoond die we al kennen, zoals The Last Campfire van Hello Games en Blair Witch, die vorig jaar uitkwam. De Indie World Showcase werd afgesloten met Exit the Gungeon van Devolver Digital, die later vandaag al beschikbaar is in de eShop.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord