Resident Evil 2: Remake

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 25 januari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Video: Vast camerastandpunt voor Resident Evil 2 Remastered?

Resident Evil 2 Remastered is een groot succes en is een combinatie tussen de klassieker uit 1998 met de gameplay van nu. Toch verlangen sommigen naar een meer traditionele aanpak, en dat gaat er mogelijk komen. Er wordt namelijk gewerkt aan een mod die zorgt voor een vast camerastandpunt.

De modder Enveloping Sounds werkt op het moment aan de mod, die in de onderstaande video al in actie is te zien. Makkelijk gaat het nog niet omdat sommige gedeeltes van de game te donker zijn voor een vast camerastandpunt. Hierdoor moeten bepaalde gebieden extra verlicht worden. Ook het richten vormt een probleem, aangezien Resident Evil Remastered gebruik maakt van een third-person richtsysteem. Toch heeft Eveloping Sounds er vertrouwen in dat de mod volledig gaat werken.

Resident Evil Remastered is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Enveloping Sounds

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?