Video: Vanquish laat meer van zich zien

Vanquish zal een nieuwe standaard zetten in de snelheid van het shooter-genre. Platinum Games wilt van Vanquish de snelste shooter ooit maken. We hebben al verschillende video's gezien die deze snelheid bevestigen.

Vandaag is er weer een nieuwe video verschenen. Het was een maand angstvallig stil rond Vanquish, maar vandaag is er weer een video. Vanquish verschijnt dit jaar nog voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?