V-Rally 4
  • ONTWIKKELAAR Kylotonn Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 september 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Video: V-Rally 4 heeft nieuwe trailer met nieuwe game-modi

Big Ben Games heeft vandaag de nieuwe trailer uitgebracht voor V-Rally 4. Deze trailer staat in het teken van twee nieuwe game-modi. Helaas is er ook minder nieuws, want de Nintendo Switch-versie is vertraagd.

V-Rally maakt weer een comeback sinds een lange tijd en doet dit voor alle consoles. Deze trailer gaat vooral in op Buggy en V-Rally Cross. Naast deze twee modi kunnen we sowieso rekenen op Exterme-Khana en Hillclimb. De gehele wereld is ons racetoneel en wat dat betreft maakt Big Ben Games in dat opzicht nu al veel verwachtingen die ze wel waar moeten gaan maken, naast de bekende off- en online opties.

V-rally 4 staat gepland voor een release op PlayStation 4, Xbox One en pc in september dit jaar. De releasedatum van de Nintendo Switch versie is niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?