Video: Undertale Lead Artist brengt eigen game Escaped Chasm uit

Geplaatst:

Undertale Lead Artist Temmie Chang brengt een eigen game, genaamd Escaped Chasm, uit. De game is nu al te spelen via indiesite itch.io.

Undertale staat bekend als de game van Toby Fox. Hoewel Fox de game voor het grootste gedeelte zelf heeft ontwikkeld, heeft hij ook veel hulp gehad van Temmie Chang. Chang was als lead artist namelijk verantwoordelijk voor verschillende designs van personages. Chang heeft nu zelf haar eerste game uitgebracht, die Escaped Chasm heet. Escaped Chasm is een korte game die door haar gemaakt is in RPGMaker. Het is een kort en droevig verhaal over een eenzaam meisje. De game is voor het grootste gedeelte door Chang zelf ontwikkeld. Voor de meeste muziek in de game is Toby Fox echter verantwoordelijk.

Escaped Chasm is momenteel te spelen via itch.io, een website waar ontwikkelaars hun indiegames kunnen aanbieden.

Bron: itch.io
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Escaped Chasm

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

3 april 2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord