Video: Unboxing StarCraft II Collector Edition

Zojuist is er op het internet een video opgedoken waarin een zwaar ademde man door een boekje bladert wat bij de bijzondere uitgave van StarCraft II zit.

De man is op een onbekende manier in bezit gekomen van de StarCraft II: Collector's Edition, zoals je in de video hieronder kunt zien.

De man in de video kan niet wachten, installeert het, maar wordt tegengewerkt door tijdslot op de schijf. Helaas!

StarCraft II: Wings of Libery is vanaf 27 juli van dit jaar verkrijgbaar exclusief voor de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?