For Honor
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 februari 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Video: Ubisoft zet launchtrailer For Honor’s Marching Fire-DLC online

Ubisoft heeft de launchtrailer van For Honor’s nieuwste DLC Marching Fire online gezet. In de trailer maken wij kennis met de vele vernieuwingen die deze downloadable content te bieden heeft.

Met Marching Fire krijg je de beschikking over een geheel nieuwe factie, namelijk de Chinese Wu Lin Clan. Naast vier nieuwe heroes brengt de DLC ook een nieuwe arcademodus en een 4v4 multiplayer-modus genaamd Breach met zich mee. Breach is geïnspireerd op het MOBA-genre en hierin moeten spelers een grote stormram veilig van A naar B zien te krijgen. Ook zijn de menu’s wat aangepast en heeft de hele game een visuele upgrade gekregen.

De For Honor: Marching Fire-DLC is vanaf nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON vg247

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?