Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Ubisoft onthult informatie Ghost Recon Wildlands Special Operations 2

Ubisoft heeft nieuwe informatie van Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Special Operations 2 onthuld. Ook is er een nieuwe trailer vrijgegeven waarin te zien is wat je van de aankomende content kunt verwachten.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Special Operations 2 bevat onder andere de PvE-Ghost Modus, die door permadeath en friendly fire zeer hardcore is. Verder bevat de update een nieuwe PvE-missie en een hoop toevoegingen voor Ghost War. Zo komen er onder andere twee nieuwe PvP-maps en twee nieuwe Ghost War-klassen naar de game.

Vanaf 24 juli kunnen spelers aan de slag met Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Special Operations 2. De Ghost-modus, twee nieuwe Ghost War-klassen en exclusieve customization packs zijn vanaf deze datum alleen toegankelijk voor bezitters van de Year 2 Pass. Vanaf 31 juli is deze content ook beschikbaar voor spelers zonder deze Pass.

BRON Persbericht Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?