Video: Ubisoft nodigt fans uit muziek te creëren voor Watch Dogs: Legion

Geplaatst: 16 juli 2019 11:40
Aangepast: 16 juli 2019 11:41

Als jij altijd al je eigen muzieknummers terug had willen horen in een game, dan is dit nu je kans. Ubisoft nodigt namelijk fans uit om muziek te creëren voor Watch Dogs: Legion.

Om van een game een echte ervaring te maken, is de muziek minstens net zo belangrijk als de graphics. Het is dan ook niet gek dat een studio hier gewoonlijk veel tijd en moeite in steekt en soms zelfs professionele muzikanten en componisten inhuurt. Ubisoft kiest er voor Watch Dogs: Legion echter voor om de muziek uit te besteden aan Watch Dogs-fans. Hiervoor is de Franse studio een samenwerking aangegaan met HitRecord, een onlline platform waarop creatievelingen samen met elkaar verschillende soorten content kunnen maken. Ubisoft wil via HitRecord fans de kans geven om hun eigen muzieknummers te creëren die vervolgens gebruikt kunnen gaan worden in de game. In totaal worden er tien originele nummers uitgekozen die straks in de nieuwste Watch Dogs te horen zijn. De makers van de uitgekozen nummers krijgen daarnaast ook nog een prijs van tweeduizend dollar.

Watch Dogs: Legion verschijnt 6 maart 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord