Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 7 maart 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Video: Ubisoft geeft meer details over Splinter Cell in Wildlands

Vorige week wisten we al te melden dat Sam Fisher van Splinter Cell zijn debuut gaat maken in Ghost Recon Wildlands. Vandaag onthulde Ubisoft meer informatie, een gratis weekend en een gloednieuwe trailer.

Morgen rolt Ubisoft de eerste update eruit die de Year 2 content naar Wildlands gaat brengen. Vanaf morgen kun je dus ook veel nieuwe dingen gericht op Splinter Cell verwachten. Er komt een nieuwe PvE en PvP-missie en je kunt diverse nieuwe voorwerpen verzamelen. Hoe dat er precies uit gaat zien, kun je in de trailer hieronder aanschouwen.

Ook heeft Ubisoft lekker nieuws voor de mensen die de game niet hebben. Aankomend weekend, van 12 tot en met 15 april, is Wildlands helemaal gratis te spelen. Spelers kunnen dan aan de slag met de singleplayer, de multiplayer modus Ghost War, Special Operation 1 en de nieuwe Splinter Cell-content.

Word jij ondertussen alweer helemaal wild van Wildlands?

BRON Persbericht Ubisoft

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?