Video: Ubisoft en Red Bull Media House kondigen Face Your Ride-evenement aan

Geplaatst: 20 juni 2018 19:10
Aangepast: 7 juli 2018 11:25

Ubisoft en Red Bull Media HouseTM kondigen het Face Your Ride-evenement voor The Crew 2 aan. Door de samenwerking tussen beide bedrijven is het mogelijk om je eigen stunts uit The Crew 2 in het echt te ervaren.

Het Face Your Ride-evenement geeft gamers de kans om de uitgevoerde stunts uit de open bèta van The Crew 2 zelf uit te voeren. Op www.faceyourride.com kun je je beste stunts indienen en de kans maken om met Bryce Menzies, Red Bulls Trophy Truck-chauffeur, de stunts in het echt te beleven. De open bèta van The Crew 2 vindt plaats van 21 tot 25 juni op de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Je kunt de open bèta pre-loaden via http://thecrewgame.com/beta. Bekijk de trailer hier.

Alle The Crew 2 open bèta-spelers hebben ook de mogelijkheid om deel te nemen aan Red Bull Drift Shifters-evenementen. Hier besturen spelers verschillende officiële Red Bull-voertuigen in de enorme open wereld van de game en de komende maanden wordt nog meer Red Bull-content toegevoegd. The Crew 2 komt op 29 juni naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Persbericht Ubisoft
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew 2

Series

The Crew

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 juni 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Ivory Tower

Gameliner Awards

-

Lees meer