Video: Two Worlds II in teaser

Two Worlds is een RPG uit 2007 die niet zo succesvol was. Ontwikkelaar Reality Pump gaat het nu opnieuw proberen met Two Worlds II.

Two Worlds II zal gaan verschijnen op de PC en Xbox 360. Er is nog niet heel veel bekend over de game, behalve de teaser die vandaag is verschenen. Check hem hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?