Twisted Metal

  • Ontwikkelaar Eat Sleep Play
  • Eerste releasedatum 7 maart 2012
  • Platformen PlayStation, PlayStation 3
  • Gameliner score

Video: Twisted Metal laat multiplayer gameplay zien

Twisted Metal werd als grote verrassing aangekondigd op de E3 een week terug. De game zal weer knotsgekke gameplay kennen met een interessante nieuwe online mode.

Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen van Twisted Metal. De kwaliteit laat wat te wensen over door de camera waarmee het is gefilmd. Twisted Metal verschijnt in 2011 exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?