Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Heroes of Might and Magic V
  • ONTWIKKELAAR Big Huge Games
  • RELEASEDATUM 16 mei 2006
  • PLATFORMEN Pc
  • GAMELINER SCORE -

Video: Tweede closed bèta Might & Magic Heroes VII start 26 augustus

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de tweede closed bèta van Might & Magic Heroes VII vanaf 26 augustus 12:00 uur van start gaat en duurt tot 2 september 12:00 uur.

De closed bèta is beschikbaar voor alle spelers die Might & Magic Heroes VII hebben gepre-ordered en daarnaast worden er ook een aantal bèta keys beschikbaar gesteld. De bèta bevat geen maximaal level en laat je spelen met de genootschappen Haven, Academy, Sylvan en Dungeon. Hiermee kun je aan de slag op de vier Skirmish levels Dried Lands, Bad Neighbours, Fire & Blood en Irresponsible War. De bèta bevat geen maximaal level en

Might & Magic Heroes VII verschijnt 29 september voor de pc.

BRON Persbericht Ubisoft

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?