Video: Twee nieuwe video's Tekken 6

Tekken 6: Bloodline Rebellion is een uitgebreide versie van Tekken 6 die voor de arcade, Xbox 360, PlayStation 3 en PSP verschijnt. Tekken 6: Bloodline Rebellion bevat twee nieuwe personages en beter gebalanceerde gameplay.

Vandaag zijn er twee nieuwe video's verschenen van Tekken 6: Bloodline Rebellion. De eerste video is een interview en de tweede video laat beelden van de PSP-versie zien. Check allebei de video's hieronder.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?