Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

World of Warcraft: The Battle for Azeroth

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 14 augustus 2018
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video: Twee nieuwe Allied Races beschikbaar in nieuwe update World of Warcraft

De Battle For Azeroth is bijna ten einde, maar nog niet voordat er een nieuwe update aan de game wordt toegevoegd. Deze nieuwe update brengt onder andere twee nieuwe Allied Races naar de game.

Allied Races zijn voor het eerst geïntroduceerd in Battle For Azeroth en nieuwe speelbare rassen die zijn gebaseerd op de standaard bestaande rassen uit World of Warcraft. Er zijn momenteel acht Allied Races beschikbaar, vier voor elke factie, maar daar worden er binnenkort twee aan toegevoegd. In de laatste update-video geeft Game Director Ion Hazzikostas aan welke nieuwe dingen we allemaal kunnen verwachten in de nieuwste update voor World of Warcraft. In de update, die Visions of N'Zoth heet, kunnen we het opnemen tegen de Elder God N'Zoth en zijn nakomelingen. Daarnaast kunnen we ook als twee nieuwe Allied Races gaan spelen. Voor de Horde is dat de Vulpera, een vos-achtig ras uit de Voldunai-factie. Voor de Alliance is de Mechagnome uit Mechagon beschikbaar als speelbare Allied Race.

De update Visions of N'Zoth is naar verluidt later vandaag beschikbaar in de Public Test Realm.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?