Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Tricky Towers
  • ONTWIKKELAAR WeirdBeard Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 augustus 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel
  • GAMELINER SCORE -

Video: Tricky Towers deze week naar Xbox One

Later deze week komt Tricky Towers naar de Xbox One. Ontwikkelaar WeirdBeard Games heeft onthult dat de puzzelgame vanaf 15 september verkrijgbaar is voor de console van Microsoft.

Tricky Towers is een Tetris-achtige puzzelgame, die vorig jaar al uitkwam voor de PlayStation 4 en pc. In de game probeer je een zo hoog mogelijke toren te maken van blokken. Echter probeert de tegenstander hetzelfde te bereiken, en kan je elkaar dwars zitten met spreuken.

Tricky Towers verschijnt op 15 september voor de Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?