Video: Transformers: War for Cybertron toont eerste gameplaybeelden

Transformers: War for Cybertron speelt zich af buiten de films die de laatste jaren zijn verschenen. De Autobots hebben nog geen contact gemaakt met de aarde en de oorlog tussen de decepticons speelt af op hun thuisplaneet Cybertron.

Vandaag is de eerste gameplayvideo verschenen van Transformers: War for Cybertron. De game zelf komt eind dit jaar uit voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?