Video: Transformers gaan terug naar hun roots

Transformers: The Game en Transformers: Revenge of the Fallen zijn allebei games gebaseerd op de gelijknamige films van Michael Bay. Veel fans van de ouderwetse Transformers vinden deze films slecht en de games nog slechter. Nu komt er voor hen goed nieuws.

In Transformers: War for Cybertron keert de serie terug naar zijn roots zonder enige invloeden uit recente films. Check hieronder de debuuttrailer en oordeel zelf.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?