Yakuza 3

  • Ontwikkelaar Amusement Vision
  • Eerste releasedatum 12 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Video: Trailer voor Yakuza 3 remaster uitgebracht

SEGA heeft een trailer en screenshots voor Yakuza 3 remaster uitgebracht. Na de aankondiging van enkele dagen geleden geleden dat Yakuza 3, 4, 5 ook een remaster gaan krijgen, heeft SEGA daad bij woord gevoegd.

De trailer biedt een glimp van de verbeterde graphics, enkele cutscenes en de gameplay bestaande uit gevechten en verschillende minigames. De game loopt op 1080p en 60 fps in tegenstelling tot het origineel dat op 720p en 30 fps draaide. In de screenshots zie je een jonge Kazuma Kiryu. Bekijk de trailer en screenshots hier.

onbekend

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

onbekend

ontbrekende afbeelding

onbekend

onbekend

onbekend

De Yakuza 3 remaster komt in Japan op 9 augustus naar de PlayStation 4. Yakuza 4 volgt in de herfst en Yakuza 5 wordt in de lente van volgend jaar verwacht. Helaas is de releasedatum voor onze regio nog niet bekendgemaakt.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?