Video: Trailer van de Perfect Dark remake

Op de X10 in San Francisco is een remake van de Nintendo 64-klassieker Perfect Dark aangekondigd. De game zal verschijnen als download op de Xbox 360 als XBLA arcade game. Het originele spel zal geheel in 1080p en 60 FPS gespeeld kunnen worden, hiervan hebben we de eerste beelden van.

Hieronder de eerste trailer van deze Rare klassieker, in High Definition.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?