Video: Trailer en releasedatum voor nieuwe Pokémon

Nadat Nintendo alle kleuren had gedaan, werd het tijd voor contrasten. Pokémon Black en White zijn de nieuwe Pokémon-games die ons weer een groot en nieuw avontuur gaan brengen.

Vandaag is de Japanse releasedatum verschenen en de eerste officiële trailer van deze nieuwe Pokémon. De Japanners krijgen Pokémon Black en White op 18 september. De game zal nog vertaald moeten worden. Daarom komt hij bij ons wat later.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?