DAKAR 18
  • ONTWIKKELAAR Bigmoon Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 september 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Video: Trailer Dakar 18 toont diverse voertuigen

Bigmoon Entertainment is druk bezig met de ontwikkeling van Dakar 18. In een nieuwe trailer weet het bedrijf de voertuigen van de game in het zonnetje te zetten.

Afgelopen januari werd Dakar 18 onthuld door uitgever Deep Silver. Het gaat om een racegame met een open wereld. De game bevat behoorlijk wat voertuigen waarmee je jezelf door die wereld kunt voortbewegen en elk van hen heeft een plekje in de onderstaande video.

Dakar 18 staat gepland voor 11 september en komt dan uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?