Video: The Settlers 7: Paths to a Kingdom

In de lente van 2010 mogen we ons weer bezighouden met steden bouwen, belastingen heffen, gebouwen upgraden enzovoort. Dit omdat dan The Settlers 7: Paths to a Kingdom uitkomt! Dit nieuwe vervolg gaat gepaard met enkele fantastische nieuwigheden. Zo zal er een online multiplayer te vinden zijn, is het spel wat grafisch opgepoetst en is de AI een beetje slimmer geworden. Daarbij zal je moeten kiezen of je je koninkrijk leidt met militaire macht, economische macht of met wetenschappelijke kennis. Onder de slogan van de Fable-reeks: The choice is yours.

Bekijk hieronder de eerste trailer. Opgepast, het spelen van dit spel kan je tafel voorgoed veranderen...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?